Activitats

Programa

La jornada començarà a les 11.00 hores i finalitzarà a les 19.00 hores.

Activitats destacades

  • Activa la Pau. Difusió de projectes de Cooperació i Pau desenvolupats per la Fundació Comparte, impulsora de la jornada.
  • Tallers d’Estels. (11 a 14:00 i 16:00 a 19:00) Pintar, muntar i fer volar els estels per la Pau. Involucrarem als nens i a les famílies per tal que construeixin el seu estel amb un missatge de pau.
  • Activitats artistiques. Muntarem un escenari on es realitzaran actuacions artístiques i musicals, buscant sempre la participació del públic assistent.
  • Vola per la Pau. La asociaciò Barcelona Estels, el club Mira Mira, el equip acrobatic Vortex participan amb 10 Estels gigants i 40 estels artistics.

-Demostració de vol: Al llarg del dia, tindran lloc diferents tipus de vol a càrrec d’especialistes i associacions d’aficionats als estels de Catalunya. Els mes destacats son Barcelona Estels i el Ventilador, autentics professionals del vol.

-El jardí del vent: Animals, plantes, organismes i figures elaborats amb materials molt lleugers “ballen” amb el vent i conviuen amb harmonia en aquest particular jardí plantat a la sorra de la platja.

-Volem per la Pau. Es proposaran volades massives al llarg del dia.

  • Taller de maquillatge i zona d’inflables. Els més petits tindran l’oportunitat de pintar-se la cara, fer un taller de Tattos o un jardi del vent. Si encara no estan cansats podran saltar als inflables que instal.larem a la plaça de les Palmeres.